Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/husetkirsten.dk/sundhedsfremmeogforebyggelse.dk/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/husetkirsten.dk/sundhedsfremmeogforebyggelse.dk/wp-includes/plugin.php on line 571
MIN HISTORIE | Kirsten Larsen, Senetensbehandler, Esbjerg,

MIN HISTORIE

Print Friendly

Kirsten Larsen

Kirsten

Jeg er født i 1961 og opvokset i Vestjylland.
Har valgt at stoppe som kommunal sundhedsplejerske og arbejder nu siden 1.marts 2015 fuldtids i min egen klinik.

Uddannelser:

√  Sygeplejerske i 1992
√  Sundhedsplejerske 2002
√  Senetensbehandler 2013
√  S
-formsinstruktør  2013

Målet med mine behandlinger er at hjælpe mennesker til øget bevægelsesfrihed og smertelindring/frihed

For mig er det vigtigt at se hele mennesket.

Min egen historie

For 26 år siden var jeg impliceret i en bilulykke, hvorefter jeg havde en del smerter i specielt ryggen og andre steder i kroppen.

Efter bilulykken fik jeg at vide, at jeg aldrig ville kunne klare at blive sygeplejerske, endsige arbejde som det.
Jeg tog uddannelsen og arbejdede som sygeplejerske i 9 år, blev herefter uddannet sundhedsplejerske og har arbejdet som dette lige siden.

I dag arbejder jeg som sundhedsplejerske på nedsat tid, for at give plads til min klinik.

Jeg har været ved mange forskellige læger og behandler, som ikke har kunnet gøre en forskel, dog mødte jeg i 2006 en pensioneret læge, der arbejdede ud fra et holistisk menneskesyn, dvs. at se mennesket som en helhed, og han gjorde en forskel.

I julen 2011 læste jeg en artikel, hvor der blev fortalt om senetensbehandling og S-formstræning.

Jeg kontaktede uddannelses stedet (Eilbygaard) og blev optaget, og aldrig har jeg da oplevet en så fantastisk uddannelse med så kompetente undervisere.

Jeg har selv modtaget en del senetensbehandlinger og laver S-formstræning 2-3 gange om ugen. I forløbet blev jeg henvist til læger, der har kunnet hjælpe mig. Jeg har det fantastisk godt i min ryg i dag, og ryggen er blevet rettet op. Jeg modtager fortsat vedligeholdende behandlinger.

For mig er senetensbehandling og S-formstræning en investering i mig selv – i det gode liv – jeg har endelig mødt en behandling, og en trænings form, der gør en forskel.